Ejendommen set fra Halfdansgade/Leifsgade
Ejendommen set fra Bergthorasgade

Om ejendommen

AB Leif (og Leifsgade) er opkaldt efter Leif den Lykkelige. Leif blev født på Island og var søn af Erik den Røde og Tjodhilde. Ifølge islandske kilder var Leif den Lykkelige, den første der kom til Nordamerika, som han kaldte Vinland. Han indførte senere kristendommen på Grønland.

AB Leif har fælles gård med AB HAB. Det er en hyggelig oase med legeplads til børnene, grillplads og pavillioner samt mange flotte bede med træer og blomster. Derudover, er det muligt at benytte  tørrestativer. 

Der er cykelparkeringer og plads til barnevogne i kælderetagen.

Ejendommen har to store tagterrasser med borde og stole. Her får du en fantastisk udsigt udover byens tage og den københavnske skyline. Adgang sker via bagtrappen. 

Ejendommen fremstår meget velholdt og har fået udskiftet taget i 2007. l 2013, har vi udskiftet samtlige vinduer, fået facaderenovering i gården og mod gade, udskiftning af linoleum på samtlige fortrapper er planlagt i 2014.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Man kan kun blive skrevet op på ventelisten hvis man får en af vores andelshavere her i A/B LEIF til at skrive en op.

Henvendelser vedr. opskrivning vil ikke blive besvaret.

Felter med * skal udfyldes.

Peter Lyth
1. suppleant

Natalie Weischer Godske
2. suppleant

Hanne Sahin
Formand

Inge Petersen
Næstformand

Claus Vogel
Bestyrelsesmedlem

Allan Marchussen
Bestyrelsesmedlem

Pernille Thykier
Bestyrelsesmedlem