Gården
Stuelejlighed med udgang til gården
Gården

Om foreningen

A/B Leif blev etableret i 1995 og er beliggende på adresserne Bergthorasgade 38-42, Leifsgade 13-15 og Halfdansgade 39-43 på Islands Brygge i København.

Huset bestod oprindeligt af 96 lejligheder og et erhvervslejemål, men i dag er foreningen dog reduceret til ca. 81 lejligheder p.g.a. mulighed for sammenlægning. Andelsforeningen er medlem af Grundejerforeningen på Islands Brygge (GIB) samt Foreningen Bryggenet.

Som beboer i AB Leif kan du, mod betaling, købe P-licens som også er gyldig til det nye underjordiske P-anlæg. For at benytte sidstnævnte, er det nødvendigt, at tilkøbe chipnøgle. Yderligere info om priser, regler o.a. bedes rettes til Parkering København - Klik her

Gennem Bryggenet, er det muligt at få telefon, bredbånd og kabeltv til fordelagtige priser. Klik her for at komme til Bryggenets hjemmeside.

Det er muligt at købe vaskekort til fællesvaskeriet på hjørnet af Berthorasgade - Artillerivej. Dette købes på varmemesterkontoret.

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Man kan kun blive skrevet op på ventelisten hvis man får en af vores andelshavere her i A/B LEIF til at skrive en op.

Henvendelser vedr. opskrivning vil ikke blive besvaret.

Felter med * skal udfyldes.

Peter Lyth
1. suppleant